Vogezen en Elzas - Goutte a Goutte


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: TDMwr
 • TOERRITTEN: 69
 • GEORGANISEERD: 50

 

Datum en tijd

 • START: zaterdag 8 september 2018 om 08:30
 • EINDE: vrijdag 14 september 2018 om 18:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Meerdaagse rit
 • REGIO: Midden Vogezen
 • LENGTE RIT: 2000km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: TDMwr

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 4
 • PLAATSEN VRIJ: Vol!
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Gemiddeld

 

Omschrijving

Deze rit was al helemaal rond voor 5 mannen. Wegens helaas uitvallen van twee van de vrienden zoeken wij (Tdmwr, Stormvogel en Kowalski)  nu twee gezellige mannen of twee nog gezelligere vrouwen.
Als je je aanmeld is het nog niet zeker of je meegaat. Stuur na je aanmelding (ook als reserve!) even een stukje  over je zelf aan Tdmwr. Wie ben je en waarom ben je gezellig?
Wij zoeken geen  feestbeesten of chagrijnen, vandaar. Wel naar vrolijke mensen die makkelijk in de omgang zijn en de groep belangrijker vinden dan zichzelf.
 
Vogezen en Elzas “ Goutte a Goutte” .  7 dagen, 2000 km. Vlot toeren.

Zuid Limburg, Ardennen, Luxemburg, Vogezen, Elzas Eifel  en weer terug! Zo iets!
Vertrek op zaterdagmorgen  8 sept  vanuit verzamelpunt naar slaapplekje in Luxemburg. Niet te veel snelweg.
Zondag doorreis naar hotel Goutte a Goutte in Cornimont in de Vogezen. Maandag, dinsdag en woensdag toeren in de Vogezen waarvan zeker een dag door de wijnranken van de Elzas.  Grand Ballon, Petit Ballon en Ballon D’Alsace, zo mogelijk doen we ze allemaal. Alleen maar gele en dikke witte weggetjes.
Op donderdag weer terug naar ander hotelletje in Luxemburg  en op vrijdagmiddag  weer thuis.  
Verblijf op heen- en terugreis in simpele maar goede accommodaties.  
In Vogezen verblijven we in een heel speciale accommodatie. Ongelooflijk sfeervol hotel met bijzondere gastvrije Hollandse eigenaren. Een onvergetelijke ambiance! Diner aan lange tafel met alle andere gasten tegelijk en eten wat de pot schaft. Dat heet Table d’Hotes. En dat 3 gangen diner is ronduit fantastisch. Je rolt bijna letterlijk van tafel je bed in..
Napraten aan de tafel, als het koud is zelfs zomers met open haard aan, of in de enorme tuin met zitjes aan kleine beekjes. Drankjes zelf pakken en turven tegen schappelijke prijzen. Als we willen kunnen we zelfs in de in de houtgestookte Hot Tub!  Lees vooral even de reviews van Goutte a Goutte.  http://goutte-a-goutte.com/
Dan weet je tenminste van te voren dat bij Goutte a Goutte er geen cafe in de buurt is,  je niet a la carte kunt eten, diner exact op tijd geserveerd wordt, je geen eigen douche op je kamer hebt, de houten vloer kraakt, er geen Heineken bier en sterke drank is, geen bar met bediening, wifi beperkt is, geen tv,  het smalle weggetje er naar toe 3 haarspeldbochten van de buitencategorie kent, etc. Perfect dus voor onthaasten en genieten van de omgeving!
Lunchen onderweg doen we in overleg. Waaronder ook lekker picknicken met een stokbrood en homp kaas of zo.
Kamers 2 a 3 persoons. Geen eigen kamer mogelijk. Alle routes worden aangeleverd voor je nav. En die zijn dan niet vooraf gecontroleerd.  Voorrijden door mij of wie er ook maar voorop wil.

Kostenraming: alle accomodaties bij elkaar ca 250 pp .( Slaapplekjes met ontbijt, Goute a Goutte ontbijt en diner.)
Dan nog 2 x diner op slaapplekken, lunches, biertjes, overige verteringen, peut, onvoorzien. Ik reken zelf op ca € 700 all in. 

Wie wil er mee???