de-mooiste-motorroutes

De mooiste motorroutes


Je vindt ze overal: toerritten voor motorrijders. Maar wat heb je eraan als je in je eentje een route gaat rijden? Leuk hoor, daar niet van, maar heb je er wel eens over nagedacht om de toerrit samen met een paar andere motorrijders te gaan rijden? Lekker tussendoor een terrasje pakken en een beetje ouwehoeren over wat je net allemaal hebt gezien of gedaan?

Ontdek het plezier van motorrijden met andere motorrijders, al tien jaar lang is Motormaatje de leukste motorclub op internet! Voor choppers, toerbuffels, racers en avontuurlijke rijders, Motormaatje heeft een actief ledenbestand en er is altijd wat te doen.

Dus zoek je een leuke motorroute? Een toerrit? Of zoek je kameraden om samen de leukste toertochten te rijden? Op Motormaatje vind je het allemaal!


Doe mee, word nu lidKosten: 30 euro per jaar

Het lidmaatschap van Motormaatje kost drie tientjes per jaar. Daarvoor krijg je onbeperkt toegang tot de leukste motorclub op internet!


Gratis uitproberen

Heb je een actiecode weten te bemachtigen? Lucky You, want dan kun je de site gratis uitproberen! Heb je geen actiecode, maar wil je de site toch gratis uitproberen? Stuur dan iets aardigs naar info@motormaatje.nl.


Je hoeft geen langdurige verplichting aan te gaan, want je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Betalen kan via iDEAL, Bancontact, Giropay of SOFORT Banking.