de-mooiste-motorroutes

De mooiste motorroutes


Je vindt ze overal: toerritten voor motorrijders. Maar wat heb je eraan als je in je eentje een route gaat rijden? Leuk hoor, daar niet van, maar heb je er wel eens over nagedacht om de toerrit samen met een paar andere motorrijders te gaan rijden? Lekker tussendoor een terrasje pakken en een beetje ouwehoeren over wat je net allemaal hebt gezien of gedaan?

Ontdek het plezier van motorrijden met andere motorrijders, al tien jaar lang is Motormaatje de leukste motorclub op internet! Voor choppers, toerbuffels, racers en avontuurlijke rijders, Motormaatje heeft een actief ledenbestand en er is altijd wat te doen.

Dus zoek je een leuke motorroute? Een toerrit? Of zoek je kameraden om samen de leukste toertochten te rijden? Op Motormaatje vind je het allemaal!


Doe mee, word nu lidKosten: 54 euro per jaar

Motormaatje is onderdeel van de Motor.NL Riders Club. Als clublid krijg je niet alleen onbeperkt toegang tot Motormaatje, maar ook tot Motor.nl en alle voordelen die bij de Motor.NL Riders Club horen! Denk hierbij aan toegang tot onze evenementen, clubacties en andere structurele voordelen zoals korting op je motorverzekering en motorkleding.


Kijk voor meer informatie en om lid te worden op motor.nl/ridersclub