Het verhaal

Motormaatje is de leukste motorclub op internet. Een club voor motorrijders die graag samen met andere motorrijders een dagje of een weekend willen toeren. Want in Nederland rijden we vooral voor ons plezier - met lekker weer en leuke mensen de mooiste plekken ontdekken.

Ik miste iets

Toen ik in 2008 mijn motorrijbewijs haalde, zocht ik een manier om makkelijk in contact te komen met andere motorrijders. Dat kon natuurlijk via een motorclub, een forum of (destijds nog) Hyves en Facebook, maar ik miste iets, het kon in mijn ogen een stuk makkelijker.

Mouwen opgestroopt

Ik trok de stoute schoenen aan, werkte het idee van Motormaatje uit en zorgde ervoor dat de site in 2009 het levenslicht zag. Het idee is simpel: leden organiseren toerritten, en andere leden kunnen met één druk op de knop inschrijven. Alle benodigde informatie krijg je overzichtelijk in beeld, inclusief informatie over de andere deelnemers. Sindsdien zijn er vele duizenden kilometers gereden, en krijg ik bijna dagelijks blije berichten van blije motorrijders.

Volledig vernieuwd

Maar de ontwikkeling van internettechnologie gaat hard, dus in 2017 ging de site volledig op de schop. De nieuwe site kreeg een volledig nieuw uiterlijk, er werden veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd en hij werd natuurlijk mobile-friendly. Klaar voor jaren motorplezier!

Graag tot ziens!

Ik wens je heel veel plezier met de site, en hoop je graag eens te ontmoeten bij één van de vele toerritten!

 

René Appeldoorn
Oprichter en beheerder van Motormaatje
Contactgegevens

Motormaatje

Kouwe Hoek 5
2741 PX Waddinxveen

Telefoonnummer: (085) 301 12 16
E-mailadres: info@motormaatje.nl

Bankrekening: NL19 RABO 0347 9730 51
KVK nummer: 31047447
BTW nummer: NL809552826B01

Bericht sturen