Over Motormaatje

Motormaatje is de leukste motorclub op internet. Een club voor motorrijders die graag samen met andere motorrijders een dagje of een weekend willen toeren. Want in Nederland rijden we vooral voor ons plezier - met lekker weer en leuke mensen de mooiste plekken ontdekken.

Toen ik in 2008 mijn motorrijbewijs haalde, zocht ik een manier om makkelijk in contact te komen met andere motorrijders. Dat kon natuurlijk via een motorclub, een forum of (destijds nog) Hyves en Facebook, maar ik miste iets, het kon in mijn ogen een stuk makkelijker.

Ik trok de stoute schoenen aan, werkte het idee van Motormaatje uit en zorgde ervoor dat de site in 2009 het levenslicht zag. Het idee is simpel: leden organiseren toerritten, en andere leden kunnen met één druk op de knop inschrijven. Alle benodigde informatie krijg je overzichtelijk in beeld, inclusief informatie over de andere deelnemers. Sindsdien zijn er vele duizenden kilometers gereden, en krijg ik bijna dagelijks blije berichten van blije motorrijders.

Maar de ontwikkeling van internettechnologie gaat hard, dus in 2017 ging de site volledig op de schop. De nieuwe site kreeg een volledig nieuw uiterlijk, er werden veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd en hij werd natuurlijk mobile-friendly.

Klaar voor jaren motorplezier!

René Appeldoorn
Oprichter en beheerder van MotormaatjeContactgegevens

Motormaatje

Slotenmakerstraat 48
2672 GD Naaldwijk

Telefoonnummer: (085) 301 12 16
E-mailadres: info@motormaatje.nl

Bankrekening: NL20 BUNQ 2290 8576 29
KVK nummer: 31047447
BTW nummer: NL809552826B01

Bericht sturen