Vakantie door het Italiaanse Toscane


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: Buffel
 • TOERRITTEN: 95
 • GEORGANISEERD: 64

 

Datum en tijd

 • START: vrijdag 30 mei 2014 om 17:30
 • EINDE: woensdag 4 juni 2014 om 17:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Meerdaagse rit
 • REGIO: Midden Italië
 • LENGTE RIT: -
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 6
 • PLAATSEN VRIJ: Vol!
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Gemiddeld

 

Omschrijving

Toscane is prachtig, het is wat mij betreft de mooiste streek van Italië. Ik ben er in mei geweest en heb er met een gehuurde Fiat 500 dik 1200km rondgereden. Op veel plaatsen had ik graag met de motor gereden en verhip, dat gaat in het voorjaar van 2014 gebeuren!

Specialist in motorvervoer MotoMove heeft namelijk een mooie aanbieding: voor 375 euro wordt je motor naar Pisa gebracht en een kleine week later wordt deze weer netjes thuisgebracht. Je vliegt zelf comfortabel en tegen zeer schappelijke tarieven naar Pisa (kosten voor deze vlucht en overnachtingen niet inbegrepen). Met een taxi is het vanaf de luchthaven een klein stukje rijden naar het hotel waar de motoren op 31 mei vanaf 09:00 uur voor ons klaarstaan.

Met een kleine groep van maximaal 6 personen trekken we door de regio. Routes en details worden nog bepaald, maar hier gaan we zéker langs:

- Florence
- Volterra > Siena
- Cinque Terre
- Portofino

We kunnen vrijdagavond al vertrekken, dan slapen we een nachtje in een hotel in Pisa en kunnen we zaterdag vol aan de bak. Maar we kunnen ook zaterdagochtend vertrekken om 's middags nog een stukje te rijden. Zodra definitief bekend is of het transport doorgaat (wordt 2 februari bekendgemaakt, is afhankelijk van animo) maken we concrete plannen. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de vluchttijden, prijzen van de vluchten en kosten van overnachtingen.

Volle bak? Geen punt! Ik wil met een kleine groep op pad, meer dan zes personen is om allerlei redenen onpraktisch. Zeker in dat gebied. Maar je kunt natuurlijk ook individueel gebruikmaken van de aanbieding van MotoMove. Of publiceer je eigen plannen op Motormaatje en kijk of er meer mensen zijn die interesse hebben.

Praktische informatie:

- Je motor moet uiterlijk donderdag 29 mei in Breukelen, Den Bosch of Landgraaf 'ingeleverd' worden.
- De motoren staan 31 mei vanaf 09:00 uur in de parkeergarage van een hotel in Pisa voor ons klaar.
- De motoren moeten uiterlijk 6 juni (tijdstip nog niet bekend) weer bij het hotel in Pisa ingeleverd worden voor transport naar Nederland.
- Koffers met spullen mogen op de motor blijven zitten tijdens transport, tijdens de vlucht van en naar Pisa heb je dus alleen handbagage bij je.

Update 10 november 2013: Voor de vlucht én het motortransport zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Tijd dus om tickets te boeken, zodat we niet teleurgesteld zullen worden. Ik heb de deelnames geïnventariseerd en dat heeft nogal wat geschuif opgeleverd. Maar ook een duidelijker beeld over de individuele wensen, er zijn namelijk drie mensen die liever met eigen vervoer gaan. Omdat de deal valt of staat met een minimum aantal boekingen voor het motortransport, heb ik besloten de mensen die met eigen transport gaan op de reservelijst te laten staan. Ik stuur een groepsbericht naar alle deelnemers met een verzoek de tickets te boeken.

Update 20 januari 2014: Alles is definitief geboekt, motortransport, vluchten en accomodaties. Er is geen reservelijst meer, maar er is nog wel ruimte voor motortransport, dus neem even contact op met MotoMove als je daar vragen over hebt.