Treffen vanuit Zoetermeer


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: Coastrider
 • TOERRITTEN: 21
 • GEORGANISEERD: 18

 

Datum en tijd

 • START: zondag 11 september 2011 om 10:00
 • EINDE: zondag 11 september 2011 om 22:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Dagtocht
 • REGIO: West Nederland
 • LENGTE RIT: 130km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 12
 • PLAATSEN VRIJ: 2
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

RIT VANUIT ZOETERMEER:

We starten deze ochtend vanaf het McDonalds restaurant aan de Zilverstraat in Zoetermeer. We verzamelen om 10.00 voor een bakkie koffie en een gezellig praatje en vertrekken om 10.30 uur voor een mooie toerrit die ons naar het verzamelpunt in Rhenen brengt.
De route zelf blijft nog even een verrassing.
Er zal tijdens de rit een lunchpauze ingelast worden bij eetcafé Vallen in Vleuten. Ik zal deze tekst die onder de stippellijn staat, regelmatig aanvullen of bijwerken. Als dit zo is dan vermeld ik dat met de datum van de update.

Voorpret: klik hier

=================================================

***** UPDATE WOENSDAG 07-09 *****

De indeling van de groepen is als bijlage toegevoegd. Ook zijn er een aantal deelnemers afgevallen, we rijden nu met 13 motoren, waarvan er 5 een duopassagier meenemen!
** Update #2 Zondag 04-09 **

Garmin routebestanden toegevoegd.

Einde deel 1 R.A (richting N209)
Einde weg L.A begin deel 2
****** Update Zondag 04-09 ******

TomTom routebestanden alvast toegevoegd en toerreglement toegevoegd.
TomTom routebestanden kan je handmatig in de itn-map zetten van je TomTom en met behulp van de Reisplanner laden.


***** Update Zaterdag 20-08 *****

We rijden deze dag in 2 groepen van 8 á 9 personen. De reden is, dat we nogal over veel smallere wegen rijden en dan is een hele sliert motoren niet echt handig. Je krijgt dan een harmonica-effect en dat is niet echt plezierig rijden, de achtersten staan dan vaker stil dan dat ze bewegen.

Ik zal 2 groepen vormen van 8 á 9 personen, welke door mij worden ingedeeld. Ik zal de indeling plaatsen, zodra het aantal deelnemers definitief is.
**** Update woensdag 17-08 ****

Vandaag de route verkend. De route zoals hij nu is, heeft een lengte van 129,7 km. We stoppen voor de lunch bij Eetcafé Vallen, gelegen aan de Stationsstraat 49 te Vleuten www.eetcafevallen.nl
De route voert over leuke landweggetjes, langs water en groen en we komen zelfs kastelen tegen. Ik heb de verzameltijd aangepast, dit was 9 uur en is nu 10.00 uur.

Zodra de route definitief is nagekeken zal hij worden geplaatst.

*** Update 14-08 ***

Gitane en Hedwig hebben zich aangemeld als achterrijdsters.

** Update 13-08 **

2e voorrijder is bekend, dit is de Aardbolstoffeerder.


**************************************************************************

MOTORMAATJE TREFFEN ZONDAG 11 SEPTEMBER 2011 VANUIT ZOETERMEER

Schrijf jezelf vanaf 15 juni in voor deze rit, die onderdeel is van het MotorMaatje Treffen. Al deze ritten hebben dezelfde eindbestemming, namelijk Rhenen (Utrecht), waar we te gast zijn bij restaurant Tante Loes voor een gezamenlijke barbecue. Vanwege de capaciteit van het restaurant is het maximum aantal deelnemers vastgesteld op 100 leden. Vol is dus helaas ook echt vol! Het is niet mogelijk om alleen aan de toerrit deel te nemen of alleen aan de barbecue deel te nemen.

DE KOSTEN?
Deelname aan het Treffen kost €26,00 p.p. voor de barbecue (exclusief drankjes). Bijrijders t/m 12 jaar betalen €13,00.

Bij inschrijving voor deze rit, zal ik je een mail sturen met aanvullende gegevens en een bankrekeningnummer waar je het inschrijfgeld naar over kunt maken.

Dit bedrag dient uiterlijk 7 dagen na het ontvangen van een p.m. van mij te zijn ontvangen op mijn rekeningnummer. Niet tijdig betalen betekent helaas wel uitsluiting van deelname!

Drankjes dienen contant of via PIN betaald te worden in het restaurant en zijn niet bij de prijs inbegrepen.

WAT KRIJG JE VOOR DIT BEDRAG?
De volgende gerechten zullen voor ons op de barbecue klaargemaakt worden;
-Varkenshaassaté
-Shaslick van gevogelte
- Kalfsrib-Eye
-Rundvleeshamburger
-Vispakketje met diverse soorten vis en witte wijn
- Zwaardvisfilet

De gerechten worden persoonlijk door koks bereid en er is een buffet aanwezig met frisse salades, gepofte aardappels, frites, gegrilde groenten en sauzen.

Zoals je ziet is er voor iedereen keuze genoeg! Speciaal dieet of allergieën? Meld dit even!

HOE LAAT KOMEN WE AAN BIJ HET EINDPUNT IN RHENEN?
We worden om 16.00 uur verwacht bij restaurant Tante Loes in Rhenen. De barbecue start om 17.00 uur en we kunnen tot 19.00 uur gezellig een hapje eten. Vanaf 19.00 uur is het aan iedereen wat hij of zij doet. Sommigen willen nog even blijven hangen voor een drankje en een praatje, anderen hebben misschien nog een lange reis naar huis en houden het voor gezien deze dag.

WAT IS HET ADRES VAN HET EINDPUNT?
Als eindpunt voor alle toerritten hebben we gekozen voor restaurant Tante Loes in Rhenen.

Het adres waar Tante Loes te vinden is:
Restaurant Tante Loes
Veerplein 1 3911 TN Rhenen
Telefoon: 0317-616161
Website: www.tanteloes.com

GAAT HET TREFFEN DOOR BIJ SLECHT WEER?
Uiteraard is het slagen van een leuke dag zoals het Treffen mede afhankelijk van het weer. Daarom wordt er uiterlijk woensdag 7 september besloten of de weerberichten gunstig zijn of niet en of het Treffen doorgaat. Als het Treffen niet doorgaat, dan wordt het inschrijfgeld uiteraard binnen 2 dagen terug gestort op je rekening. Als de rit doorgaat is er, in verband met een betalingsverplichting richting Tante Loes, na 7 september geen mogelijkheid meer tot teruggave van het inschrijfgeld.

AANVULLENDE INFORMATIE
Het MotorMaatje Treffen is geen initiatief van MotorMaatje.nl, maar wordt georganiseerd door leden van MotorMaatje.nl. Deelname geschiedt geheel op eigen risico, zowel de organiserende leden als MotorMaatje.nl zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schades of ongevallen tijdens deze dag.

ANNULEREN
Stel je hebt jezelf ingeschreven, het bedrag over gemaakt en er komt onverhoopt iets tussen. Zorg dan, dat je dit zo spoedig mogelijk meldt aan mij via PM. Ik zal het door jou betaalde bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten. Vergeet niet, om jezelf ook in de deelnemerslijst van de rit in de toeragenda af te melden. Wacht hier wel even mee in verband met een mogelijke wachtlijst. Overleg éérst met mij voor je jezelf afmeldt in de toeragenda op MotorMaatje.nl.

==================================================