........Treffen vanuit Hoorn.......


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: JanJDil
 • TOERRITTEN: 120
 • GEORGANISEERD: 5

 

Datum en tijd

 • START: zondag 20 september 2015 om 10:00
 • EINDE: zondag 20 september 2015 om 16:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Dagtocht
 • REGIO: Nederland
 • LENGTE RIT: 180km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 19
 • PLAATSEN VRIJ: 3
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

Update 18-09-2015:
Let op: Nieuwe route toegevoegd!
Verzamelen vanaf 09:45 in Hoorn, vertrek vanaf 10:15uur.
Afhankelijk van het aantal rijders die vanaf Hoorn vertrekken gaan we in 1 of 2 groepen op weg naar de koffiestop / opstapplaats in Diemen.
Daar zal het vertrek rond 12:00 zijn en daar wel in 2 groepen.
Lunchlocatie in Nederhorst den Berg.

===================================================================
Hallo allemaal,
Zoals jullie kunnen zien of nu lezen ben ik de organisator geworden omdat Cees (Meliahoeve) vanwege vakantieverplichtingen niet aanwezig kan zijn.
Het vertrek blijft gewoon in Hoorn bij de McDonald's. Hoorde in de wandelgangen dat er in Diemen bij een "clubhuis" een tussenstop/ophaalpunt is.....
Details volgen :) !!
Groet, Jan


MM Treffen 2015 vanuit Hoorn!
Met circa 90 MotorMaatjes van over het hele land!Meer info lees onderstaande:

MOTORMAATJE TREFFEN
Zondag 20 september 2015

Al deze ritten hebben dezelfde eindbestemming, namelijk Maarssen, waar we te gast zijn bij wokrestaurant “De Mallejan” voor een gezamenlijk doorlopend wokbuffet. Vanwege de capaciteit van het restaurant is het maximum aantal deelnemers vastgesteld op 140 leden. Vol is dus helaas ook echt vol!

DE KOSTEN?
Alle deelnemers hebben € 28,00 betaald.

WAT KRIJG IK VOOR DIT BEDRAG?
Voor dit bedrag hebben we gedurende 3 uren de beschikking over een uitgebreid buffet. Voor het wokken biedt Wok de Mallejan een uitgebreide keuze aan vele soorten groenten, vlees en vis. U maakt zelf een keuze en de koks maken het voor u klaar. Uit de originele Chinese keuken zijn er Dim Sum hapjes verkrijgbaar in stoommandjes bij het Dim Sum buffet.
Bij het wokken is tevens Teppanyaki inbegrepen. Voor Teppanyaki kan men kiezen uit bijvoorbeeld biefstuk, lam en zalm. De liefhebbers van de Japanse keuken kunnen ook hun hart ophalen bij het Sushibuffet. Tevens is er een koud en warm buffet. Soep en andere voorgerechten zijn inbegrepen.

Door het uitgebreide assortiment bij Wok de Mallejan is er ook veel aandacht voor de vegetariërs onder ons. Er is o.a. Chinese kool, Waterkastanje, Champignons, Wortels, Paprika, Bloemkool, Selderij, Leliebloem, Tauge, etc.

Elke organisator van een toerrit wordt met de deelnemende motormaatjes van zijn of haar rit om 16.00 uur verwacht bij Wok De Mallejan. Het buffet start om 17.00 uur en we kunnen tot 20.00 uur gezellig een hapje eten en drinken. Vanaf 20.00 uur is het aan iedereen wat hij of zij doet. Sommigen willen nog even blijven hangen voor een drankje (vanaf 20:00 uur voor eigen rekening!) en een praatje, anderen hebben misschien nog een lange reis naar huis en houden het voor gezien deze dag.

WAT IS HET ADRES VAN HET EINDPUNT?
Als eindpunt voor alle toerritten hebben we gekozen voor Wok de Mallejan.
Dit restaurant ligt op een mooie locatie in Maarssen, welke lekker centraal ligt en voor iedereen goed aan te rijden is.

Het adres waar het restaurant te vinden is:
Wok de Mallejan
Gageldijk 81
3602 AJ Maarssen
Website: http://mallejan.nl/

AANVULLENDE INFORMATIE
Het MotorMaatje Treffen is geen initiatief van MotorMaatje.nl, maar wordt georganiseerd door leden van MotorMaatje.nl. Deelname geschiedt geheel op eigen risico, zowel de organiserende leden als MotorMaatje.nl zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schades of ongevallen tijdens deze dag.