Toertocht midden Nederland


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: mattiej02
 • TOERRITTEN: -
 • GEORGANISEERD: -

 

Datum en tijd

 • START: zaterdag 11 mei 2013 om 13:00
 • EINDE: zaterdag 11 mei 2013 om 19:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Dagtocht
 • REGIO: Midden Nederland
 • LENGTE RIT: 189km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 27
 • PLAATSEN VRIJ: 18
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

LET OP -------- LET OP -------- LET OP -------- LET OP -------- LET OP -------- LET OP -------

Geachte motorliefhebbers,

Zoals ik van de week liet weten zou ik vanavond een beslissing nemen, na 1,5 uur lang overleg te hebben gehad met de andere voorrijders hebben we een beslissing genomen. Maar het goede nieuws komt dan toch, WE GAAN WEL RIJDEN.

De rit zal wat nattig zijn maar we rijden op een normaal tempo dus dit zal geen probleem moeten opleveren. Helaas heeft 1 persoon die gids was zich afgemeld vanwege het weer, maar door wat schuifwerk komt het allemaal goed.

Hopelijk zijn jullie allen van de partij op 11 mei, we rijden iets na 13:00 weg.

Voor afmeldingen en telefoontjes over vertragingen mijn nummer is 0643442890.

Tot morgen!


WE RIJDEN WEL!

LET OP -------- LET OP -------- LET OP -------- LET OP -------- LET OP -------- LET OP -------Voor iedere motorrijder een toertje door Nederland, begin is Almere en iedereen is welkom en mag vrienden en familie meenemen. Iedereen die meegaat graag wel aanmelden ivm schatting maken grootte van de groep. Meer zielen meer vreugde. Dus nodig je vrienden en familie met motor toe en laten we proberen om een grote groep te verzamelen!

We gaan niet racen! We rijden op een normaal tempo waardoor iedere soort motor mee kan rijden.

We verzamelen bij de parkeerplaats van de MAC in almere haven, de parkeerplek zodat we de MAC geen overlast bezorgen. Neem genoeg geld mee voor benzine en een patatje en drankje voor onderweg!

Bij ontzettend slecht weer blazen we het af, details volgen in de loop van de tijd en zullen via deze pagina duidelijk gemaakt worden, en niet meer via persoonlijke berichten!!

Update 15-04-2013
Zoals iedereen kan merken gaan de temperaturen eindelijk omhoog, tijd om onze beesten uit de schuur te halen en lekker wind (en vliegen) te happen. Zo heb ik gister met een aantal personen de rit een keer voorgereden, hieruit bleek dat de route wat aangepast moest worden om veilig gereden te kunnen worden, dit is ondertussen gebeurt en zal begin mei nog een keer gereden worden om de laatste fouten eruit te halen, 1 week voor het evenement zal ik zorgen dat de routebestanden beschikbaar zijn.
De volgende informatie kan ik tot nu toe geven wat definitief is:
Pauze 1: na 65km rijden
Pauze 2: na 110km rijden, hier is een tankstop.
Tussen pauze 2 en het einde is er een reserve tankstop voor de mensen die vergeten te tanken.
Einde rit is na 170km.

Ik ben nog op zoek naar 2 a 3 mensen die als reserve voorman willen rijden, hierbij is het noodzakelijk om een navigatiesysteem te hebben. Graag melden via een persoonlijk bericht!

Verder heeft de leiding van motormaatje.nl gevraagd om de verwijzing naar facebook te verwijderen, dit heb ik ook gedaan op de pagina. Ik zal er voor zorgen dat alle updates en wijzigingen bij iedere partij duidelijk is.

Bij nieuws zal ik jullie uiteraard op de hoogte houden, door de vele aanmeldingen zal ik dit alleen nog maar doen via deze pagina en niet meer via persoonlijke berichten!!

Met vriendelijke groet,
Matthijs Oosterhuis

UPDATE 8-4-2013
Het is al beter weer voor het genieten op de motor en de voorbereidingen gaan door voor de motortocht op 11 mei, Er zijn via motormaatje.nl 25 mensen aangemeld, via Facebook zijn er 16 die sowieso meegaan en 14 die misschien meegaan erg gezellig allemaal!. Om alles te veilig te laten verlopen zijn er uiteraard groepen gemaakt van 10 personen, er zullen een aantal mensen aanwezig zijn met een navigatiesysteem die de gids zijn. Ik ben nog op zoek naar eventuele gidsen die wel vooraan willen rijden en beschikken over een navigatie systeem, wie zich geroepen voelt wilt diegene zich graag melden dan kan ik planningen afronden en reserve gidsen opstellen. Als er nog meer mensen zijn die voorkeuren hebben of bepaalde dingen niet willen doen omdat ze zich daar niet prettig bij voelen graag aangeven dan ga ik overal rekening mee proberen te houden.

Een van de rijders kwam met het goede idee om geld in te verzamelen voor een goed doel, het is niet verplicht maar als iedereen 2,50 kan reserveren voor het goede doel dan maken we andere mensen ook nog blij met onze dag.

Er komt spoedig een update over het geselecteerde goede doel, als er vanuit motormaatje.nl nog goede ideeën zijn, zijn deze welkom

31-03-2013- Ter informatie over de dag zelf:
Er zal een volgauto aanwezig zijn om eventueel tassen en was spullen mee te nemen, hierin zal ook een persoon zitten die de fotos zal maken van de dag.

De route is bekend, ongeveer 185 kilometer verdeeld over 3 stukken. Route hou ik nog geheim om iedereen te verassen.

Wat ik er wel over kan vertellen is dat het eerste gedeelte bochtig is, met een pauze op 50 kilometer. Hier zullen we wat drinken om vervolgens 90km te rijden.
Het gedeelte na de pauze is ook bochtig met een stuk uitzicht en vervolgens een lange weg met als het mooi weer is uitstekend uitzicht.
Het laatste gedeelte na de tweede pauze zal niet bochtig zijn wel uitstekend uitzicht en iets meer tempo hebben. Na het laatste gedeelte is er nog even tijd om wat na te kletsen en eventueel een ijsje te halen bij de Mac Donalds.
Ik hoop jullie allen te zien op 11 Mei en hou deze pagina in de gaten voor de updates en informatie!
Met vriendelijke groeten.

Matthijs