Toer-kampeerreis Franse Alpen 14dgn


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 

Datum en tijd

 • START: zaterdag 15 juni 2019 om 09:00
 • EINDE: zaterdag 29 juni 2019 om 10:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Vakantie
 • REGIO: Frankrijk
 • LENGTE RIT: 200km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 12
 • PLAATSEN VRIJ: 5
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

Samen maar toch individueel naar de Franse Alpen en terug!

Met z'n drieen hebben we besloten dat we in juni 2019 twee weken op motorvakantie gaan waarbij we zoveel mogelijk (niet als het regent!) gaan kamperen. Gezellig én voordelig!
We zouden het heel leuk vinden om meer motorrijders onderweg en op de camping te ontmoeten zonder dat we nou meteen iedere dag met een hele groep in colonne rijden.
En dus willen we een groepsreis zonder dat het klef wordt.

Het basisidee is:
Wij maken in overleg routes die iedereen krijgt en zoeken alvast mooie campings uit. Deze reserveren we niet omdat dat in juni niet nodig is en zo kunnen we nog uitwijken bij slecht weer of andere calamiteiten.

Overdag rijden we individueel of in zelf gekozen kleine groepjes waarbij we avonds gezellig met z'n allen op de camping napraten over de route en voorpret hebben over de route van de komende dag. En uiteraard valt het ons op als je niet op de camping aankomt en gaan we je zoeken!
Dus ja...we gaan als groep op vakantie maar nee...we hoeven niet alles perse met z'n allen te doen. Als het goed klikt en de rijstijlen passen goed (alsook de opsta-tijd) is dat natuurlijk wel zeer goed mogelijk. Ook gezamenlijk koken kán maar hoeft niet.

De overnachtingen en de routes:
Gelukkig hebben we al vaker in die contreien gereden en dus weten we mooie routes te maken. Natuurlijk alles in overleg met de deelnemers en misschien is er nog iemand die hier specifieke ideen/ervaring mee heeft?
We gaan kiezen voor een aantal bestemmingen waardoor we een mooie route van twee weken kunnen maken waarbij we gaan proberen om niet elke dag te gaan verhuizen en ook wat korte dagen in te plannen zodat we ook wat kunnen bezoeken of kunnen relaxen. Uiteraard ben je vrij om ook eigen routes te maken of op de camping te blijven. het is tenslotte vakantie!

Bij routes denken wij aan zo'n 150 tot 250 km per dag waarbij de gekozen wegen  als het even kan klein, verkeersarm en vooral bochtig zijn.
In het voorjaar willen we dan een keer bij elkaar komen om kennis te maken en eea af te stemmen.

Ga je mee?
Schrijf je dan in dan neemt één van ons contact met je op om wat meer informatie te geven zodat jij(en wij) er een goed gevoel over hebben.

We starten zaterdagochtend vanaf het hotel Gasthaus Pension Geimer (pakweg 300 km vanaf Utrecht) en eindigen daar ook op vrijdagmiddag. Ellen, Gert en ik gaan daar al op vrijdag naartoe zodat we gezellig samen eten vrijdagavond en uitgerust aan de reis beginnen. Wil je dat ook dan kun je zelf dit hotel boeken al dan niet in overleg met medereizigers om een kamer te delen.