Sauerland Meerdaagse 2017-08-VERVALLEN


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: marcel68
 • TOERRITTEN: 64
 • GEORGANISEERD: 15

 

Datum en tijd

 • START: vrijdag 18 augustus 2017 om 15:00
 • EINDE: maandag 21 augustus 2017 om 17:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Meerdaagse rit
 • REGIO: Duitsland
 • LENGTE RIT: 200km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: marcel68

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 4
 • PLAATSEN VRIJ: 1
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Gevorderd

 

Omschrijving

Beste motormaatjes,

Linda en ik willen graag een lang motor weekend organiseren in het Sauerland. Dit weekend is dan van 18-19-20-21 augustus aanstaande. De vrijdag 18 augustus reizen we op eigen gelegenheid aan of we rijden gezamenlijk (na afstemming) maar ik wil dan op de snelst mogelijke manier ergens in de middag naar winterberg vertrekken. De afstand van Den Bosch naar Winterberg is 321 km en op de snelst mogelijke manier  rij je er ongeveer 3,5 uur over. De zaterdag en de zondag rijden we dan mooie routes door het Sauerland en de routes voor beide dagen  zal ik maken. Maandag gaan we weer terug. Het aantal aanmeldingen is gemaximaliseerd tot 18 personen i.v.m. de capaciteit van de accommodatie. De groep wil ik in tweeën splitsen omdat 18 personen in 1 groep is niet ideaal. We hebben dus absoluut een voorrijder nodig. Meldt je je s.v.p. zo snel mogelijk bij mij aan! Je bent echt nodig om dit weekend goed te kunnen laten slagen! De rijstijl is toeren sportief voor gevorderde motorrijders.

Accommodatie:

Het winterberg resort hotel heeft een aparte bungalow naast het hotel staan geschikt voor 18 personen en daar hebben we de volgende slaapkamers ter beschikking:

-        2x 2 persoonskamers (1 kamer is gereserveerd voor mezelf)

-        2x 3 persoonskamers

-        1x 8 persoonskamer

We ontbijten in het hotel daar wordt een ontbijtbuffet aangeboden en dit zit inbegrepen in de prijs. Voor Eur 19,00 extra hebben we een lopend avondbuffet. Dit avondbuffet is excl. De drankjes. Verder is er in het hotel ook een binnen zwembad waar kosteloos gebruik van gemaakt kan worden. Lakens en handdoeken zijn ook inbegrepen. In het bedrag zit tevens een borg inbegrepen van Eur 8,33 per persoon die terugbetaald wordt als het hotel de borg aan mij terugbetaald.

Het bedrag voor 3 overnachtingen + ontbijt + 2x avondeten is Eur 118,94

Adres Hotel:

Winterberg ResortIn der renau 159955 Winterberg

https://www.hotelwinterberg-resort.nl/nl/vakantiewoningen/vakantiewoning-18-personen

Voorkeur:

Voor wat betreft de voorkeur van de kamer heeft diegene die eerst betaald de eerste voorkeur om aan te geven welke kamer men wil. Natuurlijk kunnen mensen onderling naderhand weer na goed overleg wisselen maar wil me niet in een discussie mengen hierover. De criteria hiervoor is in eerste instantie de betalingsbinnenkomst. Ik maak hiervoor ook een overzicht wat ik regelmatig in whatsapp update.

Motorstalling:

Onder het huis is plaats voor het stallen van de motor en ze hebben nog is extra een afgesloten accommodatie voor 60 motoren. Je motor kan dus gestald worden onder de bungalow of in het andere stallingsgebouw.

Betaling:

De aanmelding en voorkeuren wordt pas definitief als ik de volledige betaling op mijn rekening heb ontvangen. Het is daarom erg belangrijk dat je per direct betaald om je deelname te bevestigen. Het weekend kan doorgaan als ik op zijn laatst voor 21-07-2017, 18x het benodigde bedrag op mijn rekening heb staan anders wordt het geheel geannuleerd en worden alle bedragen weer terug gestort. Bij alle betalingen SAUERLAND 2017 vermelden PLUS de volledige namen van de personen zodat ik de betaling bij kan werken in een status overzicht te communiceren via de whatsappgroep.

Indien je hebt betaald en je bent om een of andere reden verhinderd dan is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Dit omdat er een betalingsverplichting naar het hotel is ontstaan. Je kunt natuurlijk altijd iemand anders proberen te vinden die je plek dan overneemt.

Betalingsgegevens :

MMJ. Van der Laan

IBAN: NL83 INGB 0000 6954 71

Communicatie

Bij aanmelding tevens je GSM nummer aan mij opgeven zodat ik je op kan nemen in de Whatsapp Groep zodat we daar alle berichten kunnen communiceren die je als deelnemer van deze mini vakantie ook aangaat.

Aansprakelijkheid:

De deelnemers van deze toer hebben jegens elkaar geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm dan ook naar elkaar. De aansprakelijkheid beperkt zich uitsluitend tot de geldende verkeersregels. Je akkoord hierop wordt bevestigt door deelname en betaling van deze activiteit.

Mijn contact gegevens:

Marcel van der Laan

Tel: 06-46321169 (ook whatsapp)