Pinksterrit Pyreneen


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: hphoek
 • TOERRITTEN: 2
 • GEORGANISEERD: 2

 

Datum en tijd

 • START: zondag 12 juni 2011 om 19:00
 • EINDE: zaterdag 18 juni 2011 om 11:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Meerdaagse rit
 • REGIO: Pyreneeën
 • LENGTE RIT: 1550km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 11
 • PLAATSEN VRIJ: 10
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Gemiddeld

 

Omschrijving

Beste Motorrijders, het is jammer maar de tocht zit vol het inschrijvingen. Voor de degene die het gemist hebben, mogelijk in het najaar kan ik nog een keer een rit organiseren, mail je als je een groepje hebt of anders volgend jaar weer. De tocht heb ik er al opstaan voor 2012. Heb jezelf een keer een idee bel of mail me, mijn oplegger goed voor 10-12 motoren is eventueel ook te huur.
De hotels zijn allemaal geboekt en de tickets van de opgegeven personen zijn op naam gezet. Wat gaan we doen ??? Lekker relaxt motorrijden in het warme en mooie Spanje. De motoren breng ik persoonlijk in een gesloten trailer speciaal ingericht met bokken voor motoren naar Spanje, zal zorgen dat ze ongedeerd aan komen en weer in Holland worden afgeleverd. Uiteraard is er voor het transport een verzekering afgesloten voor beschadiging en of diefstal. Zelf ga je per vliegtuig vanaf Schiphol op Zondagavond 12 juni aanstaande (1e Pinsterdag) naar Spanje. Een tocht van 5 dagen door Noord Spanje over de lengte van de Zuidkant Pyreneeën. Onze eerste tour dag is Maandag 2e Pinksterdag naar Andorra. Dinsdag naar Huesca, Woensdag naar San Sebastian, Donderdag via Bilbao en het Guggenheim Museum naar Zaragoza en Vrijdag weer terug naar het startpunt van de route waar we de motoren weer in de trailer plaatsen. Kortom lekker van Maandag tot Vrijdag rijden, 200-350 km per dag door het mooie Spanje, onvoorstelbare mooie oude stadjes met gebouwen, hele mooie groene natuur, goede wegen en heerlijk rustig en natuurlijk super weer om te rijden, 25- 35 graden. Je komt op plaatsen waar je normaal niet zult komen. Zaterdag nog een dagje in Girona verblijven en 's avonds weer terug naar Holland. Zaterdagavond ben je dus weer terug. De prijs is gebaseerd op de kosten die ik moet maken en is ongeveer € 1.000,- , dit is voor een motor plus bereider. In deze prijs is inbegrepen: vervoer motor per trailer, de vliegreis heen en terug, alle hotelovernachtingen incl. ontbijt en de parkeerkosten voor de motoren. Brandstof alsmede eten en drinken komen uiteraard voor eigen rekening. Voor een duopassagier is de prijs ongeveer € 535,- dit is voor de vliegreis heen en terug plus de hotelovernachtingen incl. ontbijt. Ik heb voldoende Garmins (11 stuks) met ingeladen routes welke je ter beschikking van mij krijgt alsmede een walkietalkie met een bereik over 35 km voor onderlinge communicatie. Deze tour organiseren doe ik zeker niet voor mijn brood maar omdat ik het leuk vindt. Kom vaker in Spanje en vindt het een prachtig land, vriendelijke mensen en zeker een heel mooi land om motor te rijden. Kosten zijn gebaseerd op kosten die ik ook moet maken. Volgend jaar in mei 2012 wil ik een tour Spanje Noord Zuid gaan doen, totaal 13 dagen, eind punt zal Gibraltar en Tarifa zijn, het zuidelijkste puntje van Europa op 15 km afstand van Afrika, leuk om daar met je motor gestaan te hebben. Kosten zullen ongeveer € 1500,- gaan bedragen. Wil je meer weten of heb je vragen, bel me gerust. 06-13553385 of mail hoekzema@hetnet.nl