Motormaatje bestaat 10 jaar: BBQ BBT


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: RobV
 • TOERRITTEN: 67
 • GEORGANISEERD: 15

 

Datum en tijd

 • START: zaterdag 27 juli 2019 om 10:00
 • EINDE: zaterdag 27 juli 2019 om 22:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Dagtocht
 • REGIO: West Nederland
 • LENGTE RIT: 166km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: RobV

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 9
 • PLAATSEN VRIJ: Vol!
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

Update 22/7/2019:

Beste Motormaatjes,

Het aantal deelnemers voor de rit naar de BBQ in Naaldwijk is uiteindelijk toch nog uitgekomen op 9.
Met het aanvankelijk gedachte aantal deelnemers zouden we makkelijk ergens hebben kunnen neerstrijken voor een lunch, o.i.d.
Ik heb veiligheidshalve toch maar ergens halverwege een tafeltje gereserveerd zodat we er zeker van zijn dat we een plekje hebben. Dat is bij: De Strooppot, De Hoef Oostzijde 42. De kaart bevat meer dan pannenkoeken, broodjes e.d. zijn ook gewoon mogelijk. We komen er gewoon tijdens het rijden langs.
Daarnaast is er uiteraard op verzoek/naar behoefte altijd de mogelijkheid voor een extra stop.
http://www.strooppot.nl/pannenkoeken/restaurant#keuze

Groet,

Rob

Motormaatje bestaat 10 jaar!

Tijd voor een feestje! Buffel organiseert een BBQ bij hem thuis, en wij gaan via een leuke route naar Naaldwijk, om daar aan te sluiten bij de BBQ BBT (BBQ Bij Buffel Thuis). Zie vooral ook deze rit in de agenda, daar vind je wat meer tekst en uitleg.

Deze rit start in Hoorn (ca 40 km ten noorden van Amsterdam) en brengt ons via een landelijke, afwisselende en kronkelige rit van in totaal 166 km naar de BBQ in Naaldwijk.

De rit is dus uitermate geschikt voor de Noord-Hollanders boven Amsterdam, maar natuurlijk kunnen anderen zich ook aanmelden of onderweg (nader af te spreken) aansluiten!

Vanaf 16.00 zijn we welkom in Naaldwijk. De BBQ is vanaf ca 17:00 uur.  Om 22:00 uur is het sowieso afgelopen. Een terugtocht is niet op voorhand georganiseerd omdat wellicht niet iedereen op een gelijk tijdstip zijn terugreis begint, maar uiteraard kunnen we desgewenst daar ter plekke over het hoe en wanneer nog een afspraak maken. 

Het definitieve ritschema is t.o.v. het eerdere concept slechts op een enkel detail gewijzigd en heeft nu v2. in de naam. De eerdere concept-versie is verwijderd. Zie het gpx-bestand (= track ).

Vertrek om 10:00 uur bij McDonald's in Hoorn (exact adres: Kleine Wijzend 1, Berkhout). Bij het benzinestation ernaast kun je voorafgaand aan de rit je tank volgooien. Verzamelen vanaf 09:30.

Het is zaterdag, dus er is altijd wat meer verkeer. Om die reden volgt de route bij Amsterdam even een stuk van de Ringweg Noord en Oost om daar de stadsdrukte te vermijden. Na Amsterdam verlaten we de ringweg weer en gaat het al kronkelend binnendoor. Opzet is het aanhouden van een vlot tempo, maar het wordt zeker geen racepartij.

Tussenstops (en de locaties daarvan) zijn niet vooraf gepland omdat het aantal deelnemers niet zo groot is dat we echt iets moeten gaan reserveren. Er kan derhalve naar behoefte worden gestopt.

Voor de goede orde: zoals bekend geldt een verplichte bijdrage van 31 Euro voor de BBQ en de overige consumpties die direct bij de inschrijving voldaan dient te worden omdat René financiele verplichtingen aangaat voor het aantal opgegeven deelnemers.

Als je je inschrijft dient deze bijdrage van 31 euro direct te worden overgeboekt naar:

R.M. Appeldoorn, bankrekening: NL44BUNQ2291563939 onder vermelding van BBQ BBT en je forumnaam (zodat de betaling aan een deelnemer kan worden gekoppeld).

 

 

.....