Gouda-Maassluis


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: Coastrider
 • TOERRITTEN: 21
 • GEORGANISEERD: 18

 

Datum en tijd

 • START: zaterdag 29 mei 2010 om 09:00
 • EINDE: zaterdag 29 mei 2010 om 17:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Dagtocht
 • REGIO: West Nederland
 • LENGTE RIT: 169km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 22
 • PLAATSEN VRIJ: 13
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

***/// Update /// ***

Ik heb de stemmen bekeken en besloten om de rit EN morgen de 29e mei te rijden EN ZONDAG 13 JUNI !!
Ik zal de rit voor 13 juni nog even apart gaan aanmaken in de toeragenda, zodat mensen zich hiervoor kunnen opgeven, dat werkt voor mij ook overzichtelijker! Ik zie iedereen dus morgenochtend!!


** Update donderdag 27 mei **

Er werd als idee aangedragen of er de mogelijkheid niet was om de rit ipv zondag 30 mei deze te rijden op zaterdag 29 mei. Dit in verband met de weersvoorspelling die voor zaterdag aanzienlijk beter is (50% kans op neerslag in de namiddag) dan zondag (75% kans op neerslag vanaf de ochtend, zie weeronline.nl). Ik zou graag via een poll in het forum jullie meningen hierover hebben, op basis daarvan beslis ik morgen wat we doen.


****** UPDATE 26 MEI *********

Vanwege de weersverwachting voor a.s. zondag zal ik uiterlijk vrijdag beslissen of de rit doorgaat zondag of dat het 2 weken vooruit geschoven gaat worden naar zondag 13 juni in de hoop dat het weer dan beter wordt! Ik hou jullie op de hoogte!


**** Update 20-05 !! ****

DE GARMIN FILE IS OOK GEPLAATST, ALLE ROUTES ZIJN GOEDGEKEURD VOOR GEBRUIK!


= Ringo heeft aangegeven dat hij en Ingrid voor diegene die er interesse in heeft, een dvd kan maken met het filmmateriaal wat er die dag gemaakt zal worden door hem. Kosten zijn dan 1,50 euro incl. verzendkosten. Bij interesse graag contact met Ringo opnemen naderhand. =
De rit loopt van Gouda via Schoonhoven zo binnendoor via Zoetermeer, Den Haag en het Westland via Maasland naar de grens tussen Maassluis en Vlaardingen.

De routes zijn gemaakt voor TomTom, Ad (Adkart)heeft de route gemaakt voor de Garmin gebruikers
Verzamelen deze dag is om 09.00 uur om dan eerst bij de Mac even een bakkie te doen en/of een ontbijtje te eten. Vertrek is om 09.45 uur.

* Wim (Peenbuiker) heeft aangeboden dat we op het laatste deel van de rit bij hem thuis een stop inlassen voor een glaasje fris. Na de stop gaan we de Escamplaan weer op en heeft Wim aangeboden om van iedereen een leuke foto te maken tijdens het rijden over de Escamplaan. Dit lijkt me leuk, Wim maakt mooie foto's dus daar maken we dankbaar gebruik van :-) *

De eerste koffiestop is na +/- 57 km in Schoonhoven, net als de vorige keer.

We eindigen bij de zeer mooie lokatie van Restaurant 'T Oeverbos, waar er eventueel nog ruimte is voor een bakkie en een praatje.

Doorgang vind uiteraard alleen plaats bij droog weer, Let er op dat de McDonalds waar we verzamelen pas om 09.00 uur open gaat! Eerder verzamelen is uiteraard wel gezellig, maar je kan dan (weer) geen gebruik maken van het toilet ;-)** Groepsrijden **

Voor diegene die hier geen ervaring mee hebben, zal ik het in het kort even uitleggen.

= Zorg dat je met een (zo goed als) volle tank aan de rit kunt beginnen

= We rijden in baksteen verband, dus -_-_-_-_- zo

= Inhalen van je voorganger is niet gewenst
(Ringo en Ingrid uitgezonderd, dat is de filmploeg haha)


= Weet wie er direct vóór en achter je rijdt

= Is er maar één tankstop (na +/- 100 km), maak hier gebruik van (tenzij je vol zit uiteraard)als je geen 200 km op één tank kan rijden.

= Ben je de rijder achter je kwijt, wacht dan op een veilige plek totdat hij weer aansluiting krijgt. Als iedereen dit doet, komt het goed.

= Vlotte rijders voorin in de groep, normale rijders achterin in een groep