GEANNULEERD - SRO Singles Ride Out


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: trudy.
 • TOERRITTEN: -
 • GEORGANISEERD: -

 

Datum en tijd

 • START: zaterdag 13 mei 2017 om 10:00
 • EINDE: zaterdag 13 mei 2017 om 21:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Dagtocht
 • REGIO: West Nederland
 • LENGTE RIT: 148km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 43
 • PLAATSEN VRIJ: 17
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

Update 12 mei

We krijgen veel afmeldingen en vragen over het voorspelde slechte weer morgen. Buienradar laat zien dat we 70-80% kans hebben op regen. Omdat veel mensen niet direct om de hoek wonen hebben we helaas moeten besluiten om de rit te CANCELLEN! Jammer, jammer! We zullen een nieuwe datum prikken aan het eind van de zomer!

Hilde&Trudy

 

 

Update 12 mei

Groepsindeling aangepast_afzeggers eruit gehaald.

Update 2 - 9 mei

Er is een nieuwe groepsindeling geplaatst...incl. verzamelplek zoat de groepen worden gevormd. We hebben geen bordjes oid maar dit moet zichzelf een beetje regelen met jullie hulp.

Bij aankomst vragen we je je te melden bij Hilde of mij (wijst zichzelf...wij hebben de lijsten voor ons) .....en een sticker te pakken waar je je naam (en nickname?) op zet. Deze sticker graag op je kleding (onder de motorjas?) dragen zodat we tijdens de breaks weten met wie we te maken hebben.

Update dinsdag 9 mei

De route toegevoegd alsook de groepsindeling.

Zoals gezegd is deze indeling niet 100% vast...er mag geschoven worden. Maar liever wel groepjes van gelijke grootte...en dus geen slinger van 30 rijders!

Dan hebben we met de lunchlokatie in Reeuwijk afspraken gemaakt zodat ze ons verwachten én we een beetje rap onze lunch krijgen.

De lunchplek is bij 't Reeuwijkse Hout, Reeuwijkse Houtwal 4, 2811 NW Reeuwijk

Er is voor de snelheid een lunchkaart voor ons samengesteld. Je kunt kiezen uit:

Een boeren pannenkoek                               € 8,95

Een uitsmijter ham / kaas                             € 8,95

Een boeren omelet ( omelet Reeuwijk )     € 8,95

Hamburger Reeuwijk                                     € 13,95

Tomatensoep of soep van de dag                € 5,25/ € 5,95

 Koffie € 2,40, Thee € 2,75, Fris v/a € 2,50, av bier € 2,75

Bier?????? Dat doen we natuurlijk niet!!! We moeten tenslotte nog rijden....

We zullen per tafel moeten betalen (ééntje pint...de rest contact op tafel?) dus het is verstandig om gepast te kunnen bijdragen aan de rekening...neem dus wat kleingeld mee.

Tot zover.....nu hopen op mooi weer en een startende motor op zaterdagochtend!

update vrijdag 5 mei

Beste mensen,

We zijn bezig met indelen van de groepen en het maken van de route. Komend weekend gaan we de route nog controleren op afsluitingen, omleidingen etc. Begin volgende week zullen we dan de gecontroleerde route als bijlage bij deze rit toevoegen.

Dan hebben we groepen gemaakt om deze route te gaan rijden volgende week. Er komen van alle kanten rijders en rijdsters en we proberen de groepen min of meer op regio (of route vanuit een regio) in te delen. Is niet eenvoudig...vooral vanuit Friesland en Twente lukt dit helaas niet. Begin volgende week zal er ook een excelbestand geplaatst worden met de indeling per goep; dit om max 8 personen per groep te krijgen. Deze is niet in beton gegoten; wisselingen mogen.  Ook hebben we een voorzet gedaan voor de voorrijders.....maar dat dat kan ook per groep gewijzigd worden.

Jullie kunnen natuurlijk elkaar wel gaan mailen om samen naar het beginpunt te rijden....daaarin ondernemen wij niets...het is aan jullie zelf. Maar het is natuurlijk wel zo leuk om dat eerste stuk niet alleen te moeten rijden dus we dagen je uit om het initiatief te nemen!

Tot zover deze update...

Overigens....de rit gaat ook bij een piepklein buitje door!

Veramelen vanaf 9.30....en dan weg om 10.00 uur zodat er genoeg tijd is om te kletsen.

Hilde & Trudy

PS. Extra vrouwen  (45plus!) zijn van harte welkom...graag aanmelden via een pb.

 

Een motorrit voor Singles. De Singles Ride Out. Hilde de Vries en ik organiseren deze rit. We hebben dit in het verleden vaker gedaan. Graag willen we net net zoveel dames als heren rijden. Er zijn al veel aanmeldingen. De dames blijven hierbij iets achter. Schroom niet en geef je op. Vooral dames worden verzocht zich aan te melden. De details van de rit volgen. De rit staat ook op de Motorrijder fb en ook van Motorbabes fb komen wat aanmeldingen. We rijden in groepen van max 10 personen en alleen tijdens het rijden, delen we de groep in op basis van leeftijd. Geef aub je leeftijd door aan Hilde, hier ook te vinden. De ritten zijn under construction en vllgen tijdig. Voor- en achterrijders worden verzocht dit ook aan Hil door te geven. Zij deelt jullie in. Groeten Trudy en Hilde