DePostwagen/Tolbert Drenthe


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: yamahagirl
 • TOERRITTEN: 104
 • GEORGANISEERD: 55

 

Datum en tijd

 • START: zaterdag 20 augustus 2016 om 09:30
 • EINDE: zondag 21 augustus 2016 om 14:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Weekend
 • REGIO: Nederland
 • LENGTE RIT: 260km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 10
 • PLAATSEN VRIJ: 2
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

Motormaatjes,

Het weekend van zaterdag op zondag 20/21 augustus 2016 organiseren wij met 5 personen een leuk weekend in Party- en evenementencentrum www.depostwagen.nl
Er worden vanuit 5 verschillende locaties in Nederland routes uitgezet die allen eindigen in het Groningse plaatsje Tolbert.
Wij gaan daar overnachten in de super gezellige groepsaccommodatie van 10 legerwagons met elk 6 slaapplaatsen verbonden aan een gemeenschappelijke ruimte. Natuurlijk ben ik al wezen kijken en ben ik er erg enthousiast over. Er zijn nette douches en toiletten, en de gemeenschappelijke ruimte ziet er gezellig uit.

Voor het eten dachten wij aan een warm / koud buffet zaterdagavond en ’s morgens een ontbijt.

De plaatselijke supermarkt brengt ons de drankjes en de hapjes voor de zaterdagavond.

De motor kunnen wij direct op het terrein parkeren. Zelf een slaapzak en kussensloop meenemen
De geschatte kosten p.p bij een deelname van 60 personen:

€ 45,00 exclusief drankjes

Organisatoren:
Noord Holland...JanJDil
Zuid Holland… MacBuell
Gelderland...Don_Bobson
Limburg...shadow1100c3
Drenthe...yamahagirl


DePostwagen vanuit Drenthe!!

Vertrek vanaf De Green planet zal zijn 10.00. Wil je eerst nog koffie / thee en een beetje bijkletsen kom dan a.u.b iets eerder. Dan gaan wij eerst naar de MacDrek in Assen daar kunnen motormaatjes aanhaken voor wie dat wil.

Vervolgens neem ik jullie mee over zoveel mogelijk leuke slingerweggetjes in de provincie Groningen. Dus kom je niet zo vaak in Groningen? Dan is dit je kans om daar eens te rijden. Ken je het daar wel? Dan weet je wat je te wachten staat...ENJOY riding!!

We gaan twee keer pauzeren onderweg. Hoe laat we arriveren in Tolbert dat weet ik niet precies maar daar treffen wij de andere groepen...LEUK!! Mochten wij als eerste groep binnenkomen dan slingeren wij de koffiepot wel aan toch??


Het aansluitpunt in Assen zal zijn bij....

Macdrek: Hof van Parijs 1, 9403 DA Assen om ongeveer 11.00


Ben je enthousiast? Lees dan het volgende even rustig door.

Nadat je op de knop aanmelden geklikt hebt, dien je per omgaande het aanbetalings bedrag van €30,00 te betalen op bankrekeningnummer NL32RABO0329002139 t.n.v. S.C.Geels. Onder vermelding van DePostwagen en je Nickname in de betalingsomschrijving, betalingen die niet te traceren zijn zorgen voor een berg ongewenste administratie.
Op een later moment krijg je een verzoek om het resterende bedrag van ongeveer €15.00 over te maken.

Indien je betaling niet binnen 5 werkdagen is ontvangen, zal ik je verwijderen van de deelnemerslijst. Samen met het annuleringsbeleid probeer ik op deze manier vrijblijvende inschrijvingen te voorkomen.

Annuleren

Het beleid voor annuleren is simpel, maar zeer strikt: bij annuleren krijg je geen geld terug. Schrijf dus niet klakkeloos in als deelnemer om maar vast een plaatsje te reserveren! Moet je onverhoopt toch annuleren? Verkoop dan zelf je plaats aan iemand anders, misschien komen er reservelijsten en kun je daar gebruik van maken.

Nou dit was even het strenge gedeelte, het volgende punt!!
Volg je een dieet..ben je vegetarisch..of iets van dien aard. Geef dit even door aan mij, dan zorgt de kok van DePostwagen ervoor dat jij ook een lekker bordje eten krijgt.

Zondag voor wie dat wil.. zijn wij van plan om met de hele groep, dus alle motormaatjes gezamelijk van Tolbert naar Pesse te gaan. Van daaruit gaat een ieder zijn eigen weg of natuurlijk met je eigen organisator huiswaarts.

Ben je nog steeds enthousiast? Meld je dan aan en dan maken wij er met ons allen een superweekend van.Deelname is geheel voor eigen rekening en risico