De Postwagen/Tolbert (vanuit R'dam)


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: MacBuell
 • TOERRITTEN: 37
 • GEORGANISEERD: 7

 

Datum en tijd

 • START: zaterdag 20 augustus 2016 om 09:30
 • EINDE: zondag 21 augustus 2016 om 00:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Weekend
 • REGIO: West Nederland
 • LENGTE RIT: 300km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 10
 • PLAATSEN VRIJ: Vol!
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

Motormaatjes !

Hier dan de mogelijkheid in te schrijven voor het weekend in de Postwagen te Tolbert vanuit Rotterdam.
Het weekend van zaterdag op zondag 20/21 augustus 2016 organiseren wij met 5 personen een leuk weekend in Party- en evenementencentrum www.depostwagen.nl
Er worden vanuit 5 verschillende locaties in Nederland routes uitgezet die allen eindigen in het Groningse plaatsje Tolbert.
Wij gaan daar overnachten in de super gezellige groepsaccommodatie van 10 legerwagons met elk 6 slaapplaatsen verbonden aan een gemeenschappelijke ruimte. Saskia is al wezen kijken en was er erg enthousiast over. Er zijn nette douches en toiletten, en de gemeenschappelijke ruimte ziet er gezellig uit.

Maar voordat we daar gaan slapen willen we ook een hapje eten… wij dachten aan een warm / koud buffet zaterdagavond Daarna gezellig samen verder de avond vullen
en na de nachtrust s' morgens een ontbijt.

De plaatselijke supermarkt brengt ons de drankjes en de hapjes voor de zaterdagavond.

De motor kunnen wij direct op het terrein parkeren.
Zelf een slaapzak en kussensloop meenemen.

De route die we uit Rotterdam rijden is op zijn saaist 235 Km gemiddeld. Met 50 tot 70 Km extra is het veel meer genieten dus heb ik al een route langs allerlei mooie plekjes gemaakt van circa 300 Km.
Met twee stops voor koffie/thee en een lunch breken we deze rit in hapklare brokken en afhankelijk van de omstandigheden en omgeving zijn er misschien ook nog leuke fotostops te maken. Alles zonder tijdsdruk.
Als we aankomen in Tolbert is er daar koffie en thee en kunnen we aan het begin van de avond aan het buffet.
Wie zondags de terugweg zelfstandig wil maken OK. Maar als je wilt kun je ook weer mee terugrijden via een andere route.
Als de inschrijving vol is bepaal ik het startpunt en publiceer ik de routes. Voor die tijd sta ik open voor route- en stopplaats suggesties via PM.

In eerste instantie staat het aantal inschrijvers op 10 maar als iedereen solo rijdt kan ik het uitbreiden naar twaalf.
Geef aan via PM of je inschrijft met duo (de betaling is dat ook dubbel) zodat ik het aantal motoren en deelnemers weet en het inschrijvingsmaximum zo mogelijk kan vergroten.

Ben je enthousiast? Lees dan het volgende even rustig door:

Nadat je op de knop aanmelden geklikt hebt, dien je binnen 5 (werk)dagen het aanbetalingsbedrag van € 30,00 te betalen op bankrekeningnummer NL13 INGB 00 03 70 98 42 t.n.v. A.L. Buitendijk. Onder vermelding van DePostwagen en je Nickname in de betalingsomschrijving, betalingen die niet te traceren zijn zorgen voor een berg ongewenste administratie.
Op een later moment krijg je een verzoek om het resterende bedrag van ongeveer € 15.00 over te maken.

Indien je betaling niet binnen 5 dagen is ontvangen, zal ik je verwijderen van de deelnemerslijst. Samen met het annuleringsbeleid (wat wij met alle organisatoren hebben besloten) proberen wij op deze manier vrijblijvende inschrijvingen te voorkomen.


Annuleren:

Het beleid voor annuleren is simpel, maar zeer strikt: bij annuleren krijg je geen geld terug. Schrijf dus niet klakkeloos in als deelnemer om maar vast een plaatsje te reserveren! Moet je onverhoopt toch annuleren? Verkoop dan zelf je plaats aan iemand anders, misschien komen er reservelijsten en kun je daar gebruik van maken.


Nou dit was even het strenge gedeelte, het volgende punt!!

Volg je een dieet...., ben je vegetarisch...., of iets van dien aard. Geef dit even door aan mij, dan zorgt de kok van De Postwagen ervoor dat jij ook een lekker bordje eten krijgt.

Ben je nog steeds enthousiast? Meld je dan aan en dan maken wij er met ons allen een superweekend van.

DEELNAME IS GEHEEL VOOR EIGEN REKENING EN RISICO!!!

Arie B