De Postwagen/Tolbert (vanuit NH)


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: JanJDil
 • TOERRITTEN: 120
 • GEORGANISEERD: 5

 

Datum en tijd

 • START: zaterdag 20 augustus 2016 om 09:30
 • EINDE: zondag 21 augustus 2016 om 17:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Weekend
 • REGIO: West Nederland
 • LENGTE RIT: 400km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 12
 • PLAATSEN VRIJ: 1
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

Update 17-08 00:58 uur;
Route van Tolbert naar Pesse (deze rijden we allemaal) en route van Pesse naar Shell Kriterion IJbruglaan, Amsterdam geplaatst!

Update 16-08 23:00 uur;
Route vanaf McDonalds IJdoornlaan, Amsterdam naar Tolbert geplaatst!
Verzamelen vanaf 09:45 uur en vertrek +/- 10:15 uur

================================================================

Motormaatjes!!

Hier is hij dan... De Postwagen/Tolbert vanuit Noord Holland!!

Op 20 augustus 2016 vertrekken we rond een uur of half 10 ergens vanuit Noord Holland al toerende naar Tolbert. Vertrek zal bij een Mac zijn voor koffie / thee en een beetje bijkletsen voordat we op weg gaan. Mogelijk dat er een tweede opstapplaats komt maar dat hangt af van de samenstelling van de deelnemers.

Vervolgens neem ik jullie mee over zoveel mogelijk leuke slingerweggetjes op weg naar Tolbert. Hoe de route gaat lopen weet ik nog niet; Afsluitdijk? Dijk Enkhuizen/Lelystad? Onderlangs via Muiden? Kan ik jullie nu nog niet zeggen, net als hoe de route terug zal zijn. PS: suggesties zijn welkom!!!

Wel gaan wij twee keer onderweg een pauze inlassen. Geen tijdsdruk dus uiteraard tijd voor foto-momentjes :) Het is (nog) niet bekend hoe laat wij in Tolbert zullen zijn maar zeker weten wij dat wij in Tolbert andere MM'jes en MM'tinntjes zullen treffen!!
Spreken wij af dat de eerste groep de koffiepot aan zet........??

Het opstappunt/opstappunten horen jullie zodra ik een idee heb van de samenstelling van de groep. Ook dan plaats ik de heen en terug route.


Ben je enthousiast? Lees dan het volgende even rustig door:

Nadat je op de knop aanmelden geklikt hebt, dien je binnen 5 (werk)dagen het aanbetalingsbedrag van € 30,00 te betalen op bankrekeningnummer NL 44 INGB 00 04 12 07 58 t.n.v. JJ Dil. Onder vermelding van DePostwagen en je Nickname in de betalingsomschrijving, betalingen die niet te traceren zijn zorgen voor een berg ongewenste administratie.
Op een later moment krijg je een verzoek om het resterende bedrag van ongeveer € 15.00 over te maken.

Indien je betaling niet binnen 5 dagen is ontvangen, zal ik je verwijderen van de deelnemerslijst. Samen met het annuleringsbeleid (wat wij met alle organisatoren hebben besloten) proberen wij op deze manier vrijblijvende inschrijvingen te voorkomen.


Annuleren:

Het beleid voor annuleren is simpel, maar zeer strikt: bij annuleren krijg je geen geld terug. Schrijf dus niet klakkeloos in als deelnemer om maar vast een plaatsje te reserveren! Moet je onverhoopt toch annuleren? Verkoop dan zelf je plaats aan iemand anders, misschien komen er reservelijsten en kun je daar gebruik van maken.


Nou dit was even het strenge gedeelte, het volgende punt!!

Volg je een dieet...., ben je vegetarisch...., of iets van dien aard. Geef dit even door aan mij, dan zorgt de kok van De Postwagen ervoor dat jij ook een lekker bordje eten krijgt.

Ben je nog steeds enthousiast? Meld je dan aan en dan maken wij er met ons allen een superweekend van.

DEELNAME IS GEHEEL VOOR EIGEN REKENING EN RISICO!!!