'Achterop de buddy' rit


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 • ORGANISATOR: Benoit
 • TOERRITTEN: 36
 • GEORGANISEERD: 2

 

Datum en tijd

 • START: zondag 7 juli 2013 om 09:30
 • EINDE: zondag 7 juli 2013 om 17:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Dagtocht
 • REGIO: Midden Nederland
 • LENGTE RIT: 160km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 20
 • PLAATSEN VRIJ: 9
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Alle niveaus

 

Omschrijving

Mij lijkt het ontzettend leuk om een tour te organiseren waarbij de buddy gevuld moet worden met je partner of iemand anders die het leuk vindt om achterop de motor te stappen maar niet de 'die hard' motorrijder/rijdster is die zelf rijdt.

Mijn inspiratiebron voor deze tour is mijn vriendin die wisselend enthousiast is voor meegaan op de motor, het niet erg vindt om in een plensbui te belanden, het liefst met mooi niet te warm weer mee gaat op de motor (onder de 25 graden), de omgeving belangrijk vindt, het niet te hard moet gaan en niet te vergeten pauzes belangrijk vindt. Pauzes in de vorm van een bezienswaardigheid/stop in een mooie omgeving of een leuke gezellige horeca gelegenheid.

Wat ze niet fijn vindt zijn snelwegen, te lang op de motor zitten, eentonige omgeving en geen leuke stops.

Inmiddels heb ik mijn agenda weer redelijk vaak gevuld met MotorMaatje tour tochten dus waarom niet een keer met de maatjes/wederhelft een leuke gezellige tour doen (en de maatjes/wederhelft van je motormaatjes leren kennen)......................

Middelpunt van deze tour staat dan ook de bijrijder. De tocht zal niet te lang worden (ongeveer 150 km), in rustig tempo worden gereden, zoveel mogelijk op lokale binnendoor wegen worden gereden, met de juiste temperatuur (hoop dat de maand juli ons mooi weer gaat geven) en met genoeg leuke en gezellige stops. Bij regen grote kans dat ik zal herplannen.

Vind je dit een leuk idee? Schrijf je dan in. Max 16 deelnemers (groep van 32 personen)

Update 27-1-2013:
Er zijn MM die graag mee willen maar het aantal deelnemers is bereikt. Door het missen van een reservelijst in het aanmeld proces heb ik een lijst gemaakt om aan te geven dat als ik ruimte zie komen in de deelnemers dat ik in deze volgorde zal aanmelden. Neemt niet weg dat ik niet kan voorkomen dat als personen zich afmelden dat anderen de plaats innemen. Verzoek aan de afmelders om even naar de reservelijst te kijken en de eerste te benaderen (voor moment uitschrijving af te stemmen).

Update 9-5-2013
Ik heb de voorlopige route toegevoegd. Ik ben samen met Karin de stops aan het afstemmen en verwacht deze op korte termijn definitief te maken.

Update 30-5-2013
De lunch is geregeld in Maarsenbroek voor een prijs van 10 Euro pp. Gezien het bedrag en de deal hoop ik dat iedereen zich kan vinden in deze aanpak die met name op deze manier gedaan is om de grote groep te kunnen bedienen. Voor speciale wensen graag een PB.

Jus d’orange
Melk
Koffie/thee

Aspergesoep
Diverse luxe bollen wit/bruin
Diverse kaassoorten jonge/oude/brie
Boerenachterham
1 kroket pp
Salade gewokte kip

Het aantal deelnemers is verhoogd naar 20 motoren (en 40 deelnemers). Wij gaan rijden in twee groepen kort achter elkaar.

Update 3-7-2013
Het goede weer is besteld en hoe het er nu uitziet wordt er geleverd. Morgen wordt het laatste stuk van de route voorgereden en verwacht vrijdagavond de laatste update van de route te kunnen uploaden. Verzamelen in VROEG is mogelijk vanaf 09.15 uur en wij beginnen met rijden om 10.00 uur. Let op de volle tank bij vertrek!!!!!! Laatste versie van de route geupdate.
Bij het importeren van de route in de Garmin de tip om de route niet te laten herberekenen en in de navigatieopties 'automatisch herberekenen' uit te zetten.

Update 5-7-2013
De route is bepaald en opnieuw bijgevoegd. Versie 1.1 is de laatste en diegene die wij gaan rijden. Geen grote wijzigingen. Enkele kleine punten aangepast en onze stop na de lunch is gemarkeerd in Weesp. In Abcoude is mijn kaartversie niet meer actueel waardoor deze wat rommelig lijkt. Komt erop neer dat een brug er niet opstaat maar gisteren gezien dat deze er wel is :-) en dat het met de route helemaal goed gaat komen. Tevens na het passeren van de A2 is er de mogelijkheid om een klein stuk van de route af te snijden als dit tijdtechnisch nodig is.

Karin en ik hebben er zin in en kijken uit naar zondag. Het weer is helemaal top (ik hoor Karin zelfs roepen iets te warm :-)...........!!!!!!!! Alles gereed voor een leuke en gezellige dag.
Vergeet de zonnebril niet en de volle tank bij de start (als je het mij vraagt is er geen tankstation in Bunnik)! Maar natuurlijk het allerbelangrijkste: vergeet DE BUDDY niet :-)!!!!!!

Tenslotte een formaliteit als je rijdt met Motormaatje maar vermeld het toch nog maar voor de goede orde: LET OP: DEELNAME AAN DEZE TOERTOCHT IS GEHEEL VOOR EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID, REKENING EN RISICO.

Tot Zondag!

Karin en Benoit


Reservelijst:
1.

LET OP voor de MM die zich inschrijven maar niet de omschrijving lezen: de rit is bedoeld om met iemand op je buddy te rijden. Indien je deze niet hebt dan kun je niet meerijden. Komt er lulliger uit dan bedoeld maar mooier kan ik het niet maken en hoop dat de reden uit bovenstaande tekst duidelijk is.