2 weken kampeerrondreis rondje Alpen


Helaas...

Deze toerrit heeft in het verleden plaatsgevonden, je kunt dus niet meer meerijden.

Inloggen voor meer details

Als je inlogt zie je meer informatie, bijvoorbeeld de startlocatie of een overzicht van de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.

INLOGGEN

Organisator

 

Datum en tijd

 • START: vrijdag 12 juni 2020 om 10:00
 • EINDE: vrijdag 26 juni 2020 om 17:00

 

Algemeen

picture
 • SOORT ACTIVITEIT: Vakantie
 • REGIO: Alpen
 • LENGTE RIT: 200km
 • RIJSTIJL: Toeren
 • WEGDEK: Asfalt
 • VOORRIJDER: Nog niet bekend

 

Deelnemers

 • MAX. AANTAL DEELNEMERS: 12
 • PLAATSEN VRIJ: 6
 • VOOR WIE: Mannen en vrouwen
 • ERVARING: Gevorderd

 

Omschrijving

Het wordt nog spannend of dit wel door kan gaan....we besluiten begin juni wat te doen.....dagtochtjes Nederland? Of toch klein rondje Duitsland/Luwemburg? En 10 juni officiële go/no go moment....


Samen maar toch individueel een rondje Zwitserland, Italie en via Frankrijk weer terug!

Met z'n vijfen (geen stelletjes) en hebben we besloten dat we in juni 2020 weer twee weken op motorvakantie gaan waarbij we zoveel mogelijk (niet als het regent!) gaan kamperen. Gezellig én voordelig!
We zouden het heel leuk vinden om meer motorrijders onderweg en op de camping te ontmoeten zonder dat we nou meteen iedere dag met een hele groep in colonne rijden.
En dus willen we een groepsreis zonder dat het klef wordt.

Het basisidee is:
Wij maken (in overleg?) routes die iedereen krijgt en zoeken alvast mooie campings uit. Deze reserveren we niet omdat dat in juni niet nodig is en zo kunnen we nog uitwijken bij slecht weer of andere calamiteiten.

Overdag rijden we individueel of in zelf gekozen kleine groepjes waarbij we avonds gezellig met z'n allen op de camping napraten over de route en voorpret hebben over de route van de komende dag. En uiteraard valt het ons op als je niet op de camping aankomt en gaan we je zoeken!
Dus ja...we gaan als groep op vakantie maar nee...we hoeven niet alles perse met z'n allen te doen. Als het goed klikt en de rijstijlen passen goed (alsook de opsta-tijd) is dat natuurlijk wel zeer goed mogelijk. Ook gezamenlijk koken kán maar hoeft niet, als er inderdaad 12 man meegaan is twee kookploegen misschien wel de beste optie....of hebben jullie XXL campingpannetjes
en -gasjes? 

De overnachtingen en de routes:
Gelukkig hebben we al vaker in die contreien gereden en dus weten we mooie routes te maken. Natuurlijk alles in overleg met de deelnemers en misschien is er nog iemand die hier specifieke ideen/ervaring mee heeft?
We gaan kiezen voor een aantal bestemmingen waardoor we een mooie route van twee weken kunnen maken waarbij we gaan proberen om niet elke dag te gaan verhuizen en ook wat korte dagen in te plannen zodat we ook wat kunnen bezoeken of kunnen relaxen. Uiteraard ben je vrij om ook eigen routes te maken of op de camping te blijven. het is tenslotte vakantie!

Bij routes denken wij aan zo'n 150 tot 250 km per dag waarbij de gekozen wegen  als het even kan klein, verkeersarm en vooral bochtig zijn.
Op 29 februari 2020 komen we in de middag bij elkaar in Diemen om kennis te maken (het moet wel een beetje klikken als je twee weken met elkaar op pad gaat... toch?!) en eea af te stemmen. Daarna dien je definitief te beslissen of je meegaat... 

Ga je mee?
Schrijf je dan in! Voor meer info kun je contact opnemen met de eerste 5 deelnemers zodat jij(en wij) er een goed gevoel over hebben.